Wat gaan wij doen in 2018…

Het jaar is bijna ten einde en vanuit AssenvoorAssen kijken wij terug op een prachtig jaar. Het aantal leden van het MVO-Platform is uitgebreid en wij hebben mooie meet&greets mogen organiseren in samenwerking met Interzorg, Vaart Welzijn, Energiewacht en Het Goed. Ook zijn er weer diverse MVO-certificaten uitgereikt en mooie projecten gestart zoals het Koploperproject vanuit de MVO-Alliantie en het eenjarige project ‘Teambattle’ is geëindigd. Daarnaast hebben wij in samenwerking met Rabobank Assen en Noord-Drenthe een MVO-Conferentie georganiseerd met interessante sprekers vanuit het thema ‘Duurzaamheid duurt het langst’. Ouderen hebben dit jaar extra aandacht gekregen door middel van een bezoek met bloemen/wat lekkers en voor gezinnen die wel wat extra’s kunnen gebruiken is een verwenmiddag georganiseerd. Ook zijn er weer prachtige matches gesloten door de matchgroep van de Asser Uitdaging met als uitsmijter 109 matches tijdens de Beursvloer Assen.

 

 

 

 

 

 

Kortom een jaar waar wij met veel trots op terugkijken en waarin wij weer het nodige hebben geleerd. Natuurlijk is er ook nagedacht over de toekomst en de activiteiten van AssenvoorAssen. Hiervoor is een jaarkalender gemaakt en deze ziet er als volgt uit:

 • 17 en 19 januari: uitje met ouderen naar het Drents Museum;
 • 13 februari: matchgroepoverleg, dus dien voor deze datum nieuw vraag/aanbod in;
 • 13 februari: MVO-meet&greet bij Resato – klik hier op je vast aan te melden;
 • 9 en 10 maart: NLdoet
 • 10 april: matchgroepoverleg, dus dien voor deze datum nieuw vraag/aanbod in;
 • 17 mei: MVO-meet&greet;
 • 5 juni: matchgroepoverleg, dus dien voor deze datum nieuw vraag/aanbod in;
 • 14 juni: MVO-Conferentie;
 • 13 september: workshop Goede Zaken ter voorbereiding op de Beursvloer;
 • 19 september: matchgroepoverleg, dus dien voor deze datum nieuw vraag/aanbod in;
 • 26 september: MVO-meet&greet bij Ultraware;
 • 2 oktober: matchgroepoverleg, dus dien voor deze datum nieuw vraag/aanbod in;
 • 5 oktober: nationale ouderendag waarbij wij wensen van ouderen gaan vervullen;
 • 17 oktober: Beursvloer
 • 13 november: MVO-meet&greet bij BMW Vriesendijk;
 • 20 november: matchgroepoverleg, dus dien voor deze datum nieuw vraag/aanbod in.

Noteer deze data alvast in je agenda! En voor nu: fijne feestdagen en hopelijk ontmoeten wij elkaar in 2018 bij (één van) de activiteiten van AssenvoorAssen!