Op 17 mei waren 50 deelnemers te gast bij het Drenthe College aan de Anne de Vriesstraat. AssenvoorAssen verzorgde daar in samenwerking met het Drenthe College een MVO-meet&greet, onderdeel van het MVO-platform.

De bijeenkomst begon met een korte introductie door Jenske Lorijn over wat het Drenthe College precies doet en voor wie. En Henk Huizing gaf een presentatie over ‘toekomstgericht onderwijs’. Daarna volgde er een rondleiding door het gebouw waarbij stil werd gestaan bij diverse MVO-aspecten zoals de zonnepanelen op het dak.

Een interactieve workshop was de afsluiting van de meet&greet. De bezoekers konden twee thema’s kiezen en onder leiding van een gespreksleider werd er dieper over het onderwerp gesproken. De thema’s die werden aangeboden waren:

  1. Waterstofauto’s
  2. Zorg & technologie
  3. Duurzaam onderwijs
  4. Duurzame inzetbaarheid
  5. Duurzame organisatie

Kortom een inspirerende middag, waarbij een fantastisch kijkje in de keuken van het Drenthe College is gegeven.