Alliantiepartners

De MVO-Alliantie is een samenwerkingsverband van partijen die de ambitie hebben om de komende jaren meer resultaten te boeken op het gebied van duurzaamheid en een meer inclusieve economie en samenleving. De alliantie is gestart vanuit een initiatiefgroep van 18 mensen uit diverse Noordelijke organisaties, bedrijven en instanties. Inmiddels zijn al 40 organisaties aangesloten als alliantiepartner bij een (of meer) van de alliantieprojecten

De MVO-Alliantie verbindt regionale partijen ook met MVO Nederland. Het Noorden wordt daarmee als regionaal cluster zichtbaar met alle Noordelijke ambities en resultaten in het nationale programma Ambitie 2020 en op de digitale community daarvan (futureproof.community).

 

Aansluiten
In het noorden gevestigde bedrijven, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen en overheid(sdiensten) kunnen bij de MVO-Alliantie aansluiten. Ook verenigingen en andere samenwerkingsverbanden kunnen partner worden. Individuele burgers echter niet. Aan de partners wordt geen financiƫle bijdrage gevraagd De enige voorwaarde is dat je als alliantiepartner de ambitie hebt om binnen de eigen mogelijkheden, samen met anderen te werken aan een nieuwe, meer circulaire en inclusieve economie in Noord Nederland.

 

Volg de MVO-AlliantieĀ ook op social media: