Nieuw digitaal platform met slimme tools:de MVOgids

In samenwerking met diverse MVO alliantiepartners in Noord Nederland is er het afgelopen jaar volop gewerkt aan de MVOgids voor bedrijven en organisaties.Via dit digitale platform kan ieder bedrijf/organisatie door het aanvragen van een MVO certificaat op eenvoudige wijze gebruik maken van dit platform en zien wie er actief bezig zijn met duurzaamheid, circulariteit en sociaal ondernemen. Daarnaast bekijken welke informatie, activiteiten en kennis er op de diverse thema’s zijn, welke netwerken en projecten er zijn en hoe daar bij aan te sluiten.

Via de app van de MVOgids is al deze informatie meteen bij de hand en kun je overal je eigen MVO resultaten laten zien en delen.


Hoe kom je als bedrijf/organisatie in de MVOgids?
Er zijn twee mogelijkheden om u aan te melden voor de MVOgids. Via mvogids.nl kunt u bedrijfsgegevens invullen en een MVO certificaat aanvragen. Dit is de voorwaarde om opgenomen te kunnen worden in de MVOgids. Hoe dit werkt kunt u ook bekijken in het volgende filmpje. Er zijn geen kosten aan het aanmelden verbonden. Wij zorgen ervoor dat de basisgegevens in de MVOgids komen te staan. Later kunt u dan meer gegevens toevoegen. Hiervoor krijgt u van ons een inlog toegestuurd.
Doe dus mee en laat ook zien dat u actief met MVO bezig bent!


MVO in Noord Nederland
De MVOgids is gericht op Noord Nederland en staat open voor alle bedrijven en organisaties die bij willen dragen aan de transitie naar een circulaire, inclusieve economie en samenleving in onze regio. Het MVO certificaat is het entreekaartje voor vermelding in de gids, maar heeft ook waarde in het economische verkeer: zowel inkopers als klanten weten dat bedrijven met een MVO certificaat werken aan duurzaamheid conform de sustainable developments goals van de VN. In de MVO gids kunnen zij zien wat het bedrijf daar concreet aan doet.

De MVO alliantie Noord Nederland reikt deze MVO certificaten uit. Het is een samenwerkingsverband van bedrijven en organisaties in Noord Nederland gericht  op bewustwording en ontwikkeling van een circulaire, inclusieve economie en samenleving in Noord Nederland.Beheer en redactie van de MVO gids is in handen van alliantiepartner Newz-Media&Marketing.