Hierbij willen wij u uitnodigen om deel te nemen aan de workshop ‘samenwerken met bedrijven’. Deze workshop is ter voorbereiding op de Beursvloer Assen. De workshop wordt gehouden op:

Datum: maandag 30 september
Tijd: 14.30 – 17.00 uur
Locatie/catering wordt aangeboden door Van der Valk Assen
Adres: Balkenweg 1 in Assen

Voor wie: maatschapelijke organisaties, stichtingen en verenigingen

Er zijn 30 plekken beschikbaar, dus geef u snel op (maximaal twee personen uit dezelfde organisatie)! Daarnaast biedt Van der Valk een dinerdeal aan: een driegangen keuzemenu voor € 29,95 per persoon. Voor de deelnemers die na de sessie willen blijven dineren.

Ik meld mij aan voor de workshop ‘samenwerken met bedrijven’

Waarom samenwerken met bedrijven?

Veel stichtingen en verenigingen hebben moeite om partners te vinden die de exploitatie en/of uitvoering van projecten mogelijk maken. Veel van deze maatschappelijke organisaties zoeken financiële steun bij fondsen en overheid, maar vergeten de mogelijkheden van samenwerking -in natura- met het bedrijfsleven. Terwijl dit juist veel kansen biedt, zowel voor maatschappelijke organisaties, maar ook voor bedrijven zelf. Dat is de kerngedachte achter de workshop en een mooie voorbereiding op de Beursvloer Assen, die op 10 oktober bij Theater/Bioscoop de Nieuwe Kolk in Assen wordt georganiseerd.

Doel

Met de workshop wil de Asser Uitdaging de samenwerking tussen diverse maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven op lokaal niveau stimuleren en versterken. De workshop is bedoeld voor maatschappelijke organisaties die hun ‘sociaal ondernemerschap’ willen vergroten. Ze worden uitgedaagd om zich beter te profileren en minder bescheiden te zijn. Om te geloven in datgene wat zij bedrijven te bieden hebben. En om met een heldere vraagstelling te komen. En dit hoeft niet altijd in de vorm van geld te zijn. Met een beetje creativiteit zijn er vele andere manieren te bedenken dan geld om de realisatie van maatschappelijke initiatieven mogelijk te maken.