28-11 wordt in De Nieuwe Kolk het Koplopersymposium georganiseerd

Er komt veel op bedrijven en organisaties af in de komende jaren. We zitten al volop in de energietransitie, maar de volgende transitie komt er alweer aan: die naar een circulaire economie. Wilt u ook weten wat dat voor uw bedrijf gaat betekenen? Kom dan op 28 november naar het Koplopersymposium in Assen.

Plaats: De Nieuwe Kolk Assen, bioscoopzaal 2
Datum: 28 november 2019
Tijd: 13:30-17:00 uur

Prof. Jan Jonker van de Radboud Universiteit zal aan de hand van voorbeelden uit diverse sectoren laten zien wat de circulaire economie betekent en hoe u hiermee interessante businessmodellen kunt ontwikkelen.

Verder kunt u die middag kennis maken met Koplopers op het gebied van duurzaam ondernemen uit Assen en omgeving. Een 20-tal bedrijven en organisaties uit diverse branches deed het afgelopen jaar mee aan een Koploperproject.

Tijdens het symposium worden ook de Koploperprijzen uitgereikt aan de Koplopers met het meest overtuigende verhaal. Zij zullen onder leiding van Jan Jonker aan een panelgesprek deelnemen dat te zien zal zijn in het programma ‘ondernemen in Drenthe’ van RTV Drenthe. Daarin laten zij zien wat het Koploperproject voor hen heeft opgeleverd en hoe ze duurzaam ondernemen oppakken. Ook gaan zij met Prof. Jonker in gesprek over de kansen van circulair ondernemen voor hun bedrijf of organisatie.

Alle Koplopers en diverse andere bedrijven zullen bovendien het MVO-certificaat ontvangen van de MVO-Alliantie Noord-Nederland.

Het belooft een zeer interessante middag te worden, dus meld u snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt: https://assenvoorassen.nl/aanmelden-koplopersymposium/

Klik hier om meer te lezen over het programma.