Buddylink |

De coronacrisis treft de kwetsbaren onder ons extra hard en door alle maatregelen raken zij ook sneller in een sociaal isolement.

Sporten, bingo in het buurthuis, een avondje kaarten, reizen met het openbaar vervoer; voorlopig zit het er even niet meer in.

De maatschappij ligt bijna op z’n gat. Ook voor jou is de sportclub dicht, je weekendje weg is geannuleerd, feestjes gaan niet door en voorlopig kun je ook niet uit eten. Weet jij al wat je gaat doen met al die extra tijd?

Meld je aan als online buddy bij buddylink om de komende weken regelmatig contact te hebben met een stadsgenoot die dreigt te vereenzamen. Geen ‘live’ bezoek maar een telefonische babbel om in contact te blijven. Klik hier om je aan te melden.

Deel je kracht en laat zien: in Assen zijn we er voor elkaar!