Op 22 april organiseren wij van 15.30 tot 17.00 uur twee kennissessies: één voor het bedrijfsleven in Assen en één voor maatschappelijke organisaties in de gemeente Assen.  
Kennissessie voor bedrijven Tijdens de sessie voor bedrijven nemen Rene Lolkema en Monique Huizenga je mee in de mogelijkheden en kansen van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Voor elk bedrijf is MVO een kans of je nu een eenpitter bent of een middelgroot of groot bedrijf runt. Wat de kansen zijn en hoe je dit vorm kan geven of kan uitbreiden delen wij graag. Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar de inspirerende verhalen van Asser ondernemers.
Kennissessie voor maatschappelijk organisaties Maatschappelijke organisaties, zoals stichtingen, verenigingen, onderwijs en zorginstellingen, worden door Elly van der Woude en Myrthe Strijker uitgedaagd om hun doelen gerealiseerd te krijgen ondanks de bijzondere periode waarin we zitten. Er worden mooie voorbeelden gedeeld ter inspiratie en op interactieve wijze gaan we aan de slag met het ophalen en formuleren van vragen. 
De sessies worden online georganiseerd en deelname is gratis. Aanmelden kan via onderstaande formulieren.
Aanmelden kennissessie bedrijven – 22 april 2021

Aanmelden kennissessie bedrijven – 22 april 2021

Lid van het MVO-Platform AssenvoorAssen? *
Wilt u lid worden van het MVO-Platform? *
Bezig met versturen
Aanmelden kennissessie maatschappelijke organisaties – 22 april 2021

Aanmelden kennissessie maatschappelijke organisaties – 22 april 2021

Lid van het MVO-Platform AssenvoorAssen? *
Wilt u lid worden van het MVO-Platform? *
Bezig met versturen