Op dinsdag 16 november is van 15.30 tot 18.00 uur de online beursvloer voor maatschappelijk betrokken ondernemers in Noord Nederland.
Samen met de lokale uitdagingen in Noord Nederland hebben wij de krachten gebundeld.
Tijdens het event brengen we het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties bij elkaar met als doel meerwaarde bieden voor de samenleving.

Elk bedrijf kan op een eenvoudige manier een bijdrage leveren en krijgt hier veel voor terug. Het levert een bijdrage aan SROI, je creƫert hiermee een hogere tevredenheid onder medewerkers en het werkt mee aan een positief imago.

En er zijn nog meer redenen en dat komen een aantal aansprekende bedrijven uit Noord Nederland toelichten. Zij delen inspirerende, creatieve en innovatieve voorbeelden over wat het hen heeft opgeleverd. Op de beursvloer brengen we meteen de daad bij het woord en kan er volop gematcht worden tussen vraag en aanbod.

Zorg dat je erbij bent! Aanmelden kan via de onderstaand formulier:
Aanmelden Online Beursvloer – 16 november 2021
Bezig met versturen