Beursvloer

Eén keer per jaar organiseren wij een maatschappelijke Beursvloer. Dit jaar vind de Beursvloer plaats op 23 mei, de locatie is op dit moment nog niet bekend. Tijdens dit evenement bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. In twee uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod en worden daarbij begeleid door hoekmannen en hoekvrouwen. Verenigingen en stichtingen bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf. 

Vraag en aanbod
Bedrijven hebben vaak kennis in huis, materialen die over zijn of kunnen helpende handjes bieden bij diverse activiteiten van maatschappelijke organisaties. Op deze manier laten de bedrijven hun maatschappelijke betrokkenheid zien. De maatschappelijke organisaties beschikken veelal niet over het geld om dingen aan te schaffen of over voldoende kennis en op deze manier kunnen zij het goede werk dat zij doen toch voortzetten.

Tijdens de Beursvloer worden deze partijen samengebracht. Onder het genot van een drankje wordt er gekeken of de partijen iets voor elkaar kunnen betekenen. Alles is mogelijk behalve de vraag naar geld. Zo hebben we de afgelopen jaren voor ruim 1,7 miljoen euro aan maatschappelijke matches weten te sluiten.

Online Beursvloer
Naast de jaarlijkse fysieke beursvloer hebben we ook het hele jaar door een online beursvloer. Vanuit de Asser Uitdaging is er een matchgroep opgesteld die het hele jaar door vraag en aanbod met elkaar samen brengt. Deze matchgroep bestaat uit ervaren en jongere medewerkers uit het bedrijfsleven. Vraag en/of aanbod indienen? Dat kan hier.

IMG_3659