Beursvloer 2.0

_________________________________

Van:  

14:00

Tot:  

17:30

In samenwerking met Ondernemend Assen organiseren wij ook dit jaar weer de Beursvloer, echter zal deze anders verlopen dan voorgaande jaren en hebben we het daarom de naam Beursvloer 2.0 meegegeven.

Naast de activiteiten op de reguliere beursvloer, die we dit jaar anders gaan inrichten, hebben we er een mooie uitdaging voor teams met 4-6 ondernemende mensen aan toegevoegd. Tijdens deze uitdaging gaat het team aan de slag met het oplossen van een maatschappelijk vraagstuk dat ingediend is door diverse maatschappelijke organisaties (vrijwilligersorganisaties) uit de gemeente Assen. Elk team krijgt deze middag de tijd om met de beste oplossing te komen. Dat kan een advies, een voorstel of zelfs al een concrete uitkomst zijn. Niks is te gek!

Op de reguliere beursvloer presenteren 25 maatschappelijke organisaties zich. Zij bezetten een statafel en delen daar op een ludieke wijze de vragen die zij hebben. De bezoekers kunnen op eenvoudige wijze contact leggen en kijken waar zij iets kunnen betekenen. Het gaat dan om vragen voor materialen, kennis of een incidentele vrijwilligersklus. Alles mag gevraagd worden behalve de vraag naar geld. We hopen weer op talloze mooie matches tussen beide partijen!

Wederom zijn we te gast bij onze maatschappelijke partner de Nieuwe Kolk. We starten deze middag om 14.00 uur en sluiten rond 17.00 uur af met een hapje en een drankje.

Meld je hieronder aan. Ondernemende mensen kunnen zich individueel aanmelden of per team en maatschappelijke organisaties kunnen zich aanmelden voor de statafelpresentatie en/of een vraag voor een team van ondernemende mensen indienen.

Let op: Maatschappelijke kunnen zich op dit moment niet meer aanmelden voor de challenge en/of statafelpresentatie. Wel is het mogelijk om deel te nemen aan de Beursvloer, zonder statafel.