Beursvloer 2024

_________________________________

Van:  

14:00

Tot:  

17:30

Ondernemend Assen en AssenvoorAssen organiseren ook dit jaar weer de Beursvloer, dé plek waar het bedrijfsleven en maatschappelijke (vrijwilligers)organisaties uit de regio samen komen om maatschappelijke vraagstukken op te lossen en samenwerkingen aan te gaan. Het is een evenement waar we impact maken/stimuleren en het levert veel mooie resultaten op zoals langdurige samenwerkingen en nieuwe waardevolle contacten. Zo is er vorig jaar voor meer dan €130.000,00 aan maatschappelijke waarde gematcht.

Nieuwsgierig welke impact jij kan maken vanuit het bedrijfsleven of ben je actief betrokken bij een maatschappelijke (vrijwilligers)organisatie hier in Gemeente Assen? Lees dan vooral verder!

Interessant voor bedrijven: laat zien dat je maatschappelijk betrokken bent!

Door deel te nemen aan de Beursvloer krijgen bedrijven de kans om hun expertise en diensten aan te bieden in ruil voor iets anders, zoals gunsten of publiciteit. Op deze manier kunnen bedrijven een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en de lokale gemeenschap.

Tijdens het evenement gaan we aan de slag en werk je met een team van ondernemende mensen aan een uitdaging van een maatschappelijke (vrijwilligers)organisatie in de vorm van een challenge. Het is aan jou en je team om met een oplossing te komen: dat kan zijn in de vorm van een advies, een voorstel of zelfs al een concrete uitkomst.

En we gaan kennismaken met de verschillende organisaties die concreet vraag en aanbod hebben. Verschillende organisaties uit de regio Assen presenteren zich, waardoor er op een informele manier contact kan worden gelegd en er matches gesloten kunnen worden. Vraag en aanbod kan gaan over menskracht, materialen & faciliteiten, marketing & communicatie en advies & training. Meld je per team of individueel aan en laat zien dat je maatschappelijk betrokken bent en impact wil maken!

Maatschappelijke (vrijwilligers)organisaties opgelet!

Loop je als organisatie tegen een aantal zaken aan, waarbij jullie hulp kunnen gebruiken? De Beursvloer is dé plek waar dit gerealiseerd kan worden! Er kunnen meerdere vragen worden ingediend. Alles mag gevraagd worden behalve de vraag naar geld.

Op een informele manier kan er contact worden gelegd met het bedrijfsleven en kunnen er matches gesloten worden. Vraag en aanbod kan gaan over menskracht, materialen & faciliteiten, marketing & communicatie en advies & training. Elke organisatie krijgt een eigen statafel, waar vraag en aanbod gepresenteerd wordt.

Ook is het mogelijk om een verdiepende vraag in te dienen die gepresenteerd wordt aan een team van ondernemende mensen. Denk aan grotere vraagstukken zoals: ”hoe kunnen wij de doelgroep bereiken?” of ”hoe vinden en binden wij vrijwilligers aan onze organisatie?”. Het team gaat aan de slag en komt met een oplossing in de vorm van een advies, een voorstel of een concrete uitkomst. Alles is mogelijk! Let op: Er is in totaal plaats voor 25 organisaties, waarvan 10 organisaties zich kunnen aanmelden met een verdiepende vraag.

Meld je hieronder aan per team of individueel, of dien een vraag in vanuit een maatschappelijke (vrijwilligers)organisaties.

Benieuwd naar het aanbod en de vraag van de organisaties en bedrijven die zich hebben aangemeld? Klik hier om het te bekijken.