Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 oktober is het de Week van de Toegankelijkheid. Nu we er na anderhalf jaar weer op uit kunnen is het belangrijk dat iedereen dit kan. Daarom organiseren we op donderdag 7 oktober van 15.00 tot 17.30 de MVO-bijeenkomst over toegankelijkheid.

Hoe weet je of jouw bedrijf, school, winkel of horecagelegenheid breed toegankelijk is? We laten je deze middag op een leuke manier ervaren en beleven waar mensen met een handicap soms letterlijk tegen aan lopen.

Op donderdag 7 oktober om 15.00 uur gaan we, na het startsein door wethouder Jan Broekema en voorzitter Willem Hulshof van de stichting AssenvoorAssen, in de binnenstad van Assen ervaren wat het belang van toegankelijkheid betekent.

Inclusie-ambassadeurs en ervaringsdeskundigen gaan de deelnemers bewust maken van de toegankelijkheid langs de route die we wandelend afleggen. Natuurlijk worden er onderweg allerlei tips en trucs gedeeld waarmee we na deze bijeenkomst de toegankelijkheid in Assen verder kunnen vergroten.

Tijdens de belevingsroute wordt er uiteraard gezorgd voor lekkere hapjes en drankjes en is er voldoende ruimte om elkaar weer te ontmoeten en te spreken.

De route start en eindigt in de binnenstad van Assen, de precieze locatie volgt nog.

Aanmelden bijeenkomst MVO-Platform - 7 oktober 2021

Aanmelden bijeenkomst MVO-Platform - 7 oktober 2021

Lid van het MVO-Platform AssenvoorAssen? *
Wilt u lid worden van het MVO-Platform? *
Bezig met versturen