MVO-bedrijfsbezoek bij Confexion

_________________________________

Van:  

15:00

Tot:  

17:30

Gastorganisatie van deze MVO-bijeenkomst is Confexion. Zij geven een inspirerende presentatie over de eigen kennis en ervaringen op het gebied van MVO en het recent behaalde Green Label.

René Lolkema zal ons verder bijpraten over de terminologie en de certificaten in duurzaamheidsland, waaronder SDG’s en het MVO-certificaat.

Ook zal er uitgebreid aandacht worden geschonken aan het Koploperproject, dat eerder georganiseerd is in Assen, inclusief de ervaringen van oud deelnemer De Nieuwe Kolk. En dan hebben we meteen een primeur, want er gaat een nieuwe ronde van het Koploperproject van start! Jaap de Vries vertelt je hier graag meer over tijdens de bijeenkomst. 

Na afloop volgt een exclusieve rondleiding door het pand van Confexion. Er is daarnaast volop ruimte om te netwerken, waarbij we elkaar inspireren en leren van elkaar. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor leden van het MVO-Platform, maatschappelijke partners en introducees.

Mis deze interessante middag niet en krijg antwoord op de vraag: Hoe kun je de volgende stap zetten?

Over Confexion

Confexion is een productiebedrijf dat hulpmiddelen levert aan de zorg. Maar het is niet zomaar een productiebedrijf, want bij Confexion werken veelal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het bedrijf biedt een veilige werkomgeving, waarin iedereen taken heeft die aansluiten bij zijn/haar mogelijkheden. Confexion vertelt je graag meer over waar zij zich nog meer voor inzetten op het gebied van MVO.  

Meld je aan via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ben je lid van AssenvoorAssen?*
Ben je in bezit van een MVO certificaat?*
Zou je hiervoor in aanmerking willen komen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.