MVO-conferentie 2024

_________________________________

Van:  

14:00

Tot:  

17:30

Toekomstbestendig ondernemen met social impact, dat is het onderwerp van de MVO-conferentie dit jaar. 

Tegenwoordig is het steeds belangrijker om bezig te zijn met de manier waarop je toekomstgericht onderneemt. Hierdoor ben je een interessant én goed bedrijf voor je gehele omgeving. Voor stagiaires, voor (nieuwe) jonge en ervaren medewerkers en zeker voor je klanten.

We maken kennis met het initiatief Maatschappelijke Diensttijd (MDT) dat jongeren tussen 12 en 30 jaar de kans biedt om talenten te ontwikkelen, mensen te ontmoeten en zich in te zetten voor anderen. Deelname aan MDT vergroot niet alleen de maatschappelijke betrokkenheid van jongeren, maar biedt ook professionals de kans om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van toekomstige generaties. 

Ook maken we kennis met experts die ons bij zullen praten over social impact binnen HR-beleid, want hoe combineer je dit met het binnenhalen en vasthouden van talent?

En tot slot sluiten we het informatieve deel af met experts die ons laten zien dat SROI meer is dan alleen arbeidsparticipatie. We gaan hierover interactief in gesprek met deelnemende bedrijven en de aanwezigen in de zaal.

De conferentie sluiten we na een korte pauze af met een interactieve sessie waarin we ons gaan voorbereiden op de Beursvloer die op 28 mei plaatsvindt in De Nieuwe Kolk. Het is dé plek waar ondernemend Assen social impact kan maken. Het is een jaarlijks evenement die reeks hele mooie resultaten heeft opgeleverd zoals: langdurige samenwerkingen en nieuwe contacten. Zo is er vorig jaar voor meer dan €130.000,00 aan maatschappelijke waarde gematcht. 

Na afloop introduceren wij een speciaal cadeau dat veel impact kan maken aan een speciale gast. Wat en wie dit is blijft nog even geheim….. Het beloofd in ieder geval een knallende afsluiting te worden, waarna we samen afsluiten met een hapje en een drankje. 

Ben jij een impactmaker in hart en nieren en wil je graag (nog meer) social impact maken? Dan is deze kosteloze conferentie zeker wat voor jou! Nog geen lid van AssenvoorAssen? Geen probleem! Je kunt deze bijeenkomst kosteloos bijwonen! 

MVO-certificaten AvA

Ook reiken we opnieuw MVO-certificaten uit aan onze leden. Heb je deze nog niet aangevraagd? Goed nieuws dit kan nog steeds!


Meld je aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ben je lid van AssenvoorAssen?*
Ben je in bezit van een MVO certificaat?*
Zou je hiervoor in aanmerking willen komen?
Naam introducee
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.