MVO-bedrijfsbezoek bij Antje’s Taverne

_________________________________

Op dinsdag 23 april hadden we ons eerste MVO-bedrijfsbezoek van het jaar. We bezochten de ontmoetingsplek Antje’s Taverne. Tijdens deze bijeenkomst maakten we kennis met de eigenaresse, Antje Dijkstra, en kregen we een boeiende rondleiding. Voor ons is Antje het perfecte voorbeeld van een ondernemer die met haar sociale hart onderneemt. We willen ook graag alle aanwezigen bedanken voor hun deelname en bijdrage, evenals Antje en haar medewerkers voor hun gastvrijheid!

Het volgende MVO-bedrijfsbezoek vindt plaats op donderdag 20 juni. We zijn dan te gast bij de Herenboeren Assen, een kleinschalige coöperatieve boerderij in Rhee, Assen, mogelijk gemaakt en gerund door een coöperatie van 250 huishoudens uit Assen en omgeving. Met elkaar bepalen zij wat ze verbouwen en eten. Hof van Rhee startte in november 2020 en is de negende boerderij volgens het concept van Herenboeren Nederland, een beweging die burgers ondersteunt bij de ontwikkeling van natuurgedreven, kleinschalige boerderijen. Elk jaar groeit het aantal Herenboerderijen in Nederland.

Maar eerst de Beursvloer op dinsdag 28 mei bij DNK (De Nieuwe Kolk)! Het is dé plek waar het bedrijfsleven en maatschappelijke (vrijwilligers)organisaties uit de regio samen komen om maatschappelijke vraagstukken op te lossen en samenwerkingen aan te gaan. Zien wij je daar?