MVO-Certificaat

Met een MVO-certificaat van AssenvoorAssen maak je voor iedereen duidelijk dat jouw bedrijf/organisatie maatschappelijk verantwoord of wel duurzaam en sociaal wil ondernemen en werken. Bedrijven en organisaties met een MVO-certificaat van AssenvoorAssen worden opgenomen in de MVO-gids.

Het doel, de voorwaarden en de kosten

Het doel is simpel: het vinden en verbinden van alle organisaties en bedrijven die in Assen actief bezig zijn met het verduurzamen van hun bedrijf en activiteiten. Zo willen we samenwerking en kennisdeling bevorderen en regionaal bijdragen aan de ontwikkeling van een circulaire economie. Het MVO-certificaat van AssenvoorAssen is bedoeld als een laagdrempelig certificaat, dat alle bedrijven en organisaties (groot en klein) in Assen kunnen krijgen als ze aan kunnen tonen dat ze MVO in hun bedrijfsvisie hebben en ook daadwerkelijk in de praktijk toepassen. Voor dat laatste vragen we concrete voorbeelden – in aard en omvang passend bij het bedrijf.

Voor de toekenning van het MVO-certificaat van AssenvoorAssen wordt geen financiële bijdrage gevraagd. Wel dien je lid te zijn van AssenvoorAssen.

MVO-Certificaat Aanvragen

Vul hieronder het formulier in en verzend het als aanvraag voor een MVO-certificaat van AssenvoorAssen. Nadat de beoordeling heeft plaatsgevonden ontvangt u bericht wanneer het MVO-certificaat van AssenvoorAssen wordt overhandigd. Uw bedrijf/organisatie vermeld in de MVO-gids met de informatie die u op dit formulier heeft ingevuld.