MVO-Meet&Greets

AssenvoorAssen organiseert elk jaar drie bijeenkomsten waarbij het delen van kennis en ervaringen op het gebied van MVO centraal staan. De bijeenkomsten vinden plaats bij een bedrijf/maatschappelijke organisatie dat koploper is op het gebied van MVO. Het programma van een MVO-meet&greet bestaat uit een rondleiding en een workshop. De data voor de tweede helft van 2021 zijn:

 • Donderdag 7 oktober | 15.00 – 17.00 uur
  MVO-bijeenkomst – Assen voor iedereen!
  Iedereen in Assen telt mee, doet mee en voelt zich gezien. Iedereen, met en zonder beperking. Maar is dat de realiteit of hebben we in Assen nog iets te doen? Wij vinden het een geweldige ambitie die we in Assen samen met heel veel verschillende partners moeten kunnen realiseren, toch? Bewustwording is hierbij misschien wel het belangrijkste doel. 

  Tijdens deze bijeenkomst willen we graag kennismaken met mensen die deze belemmeringen ervaren en vooral samen met hen zelf zien, horen en ervaren wat de belemmeringen zijn. Hoe ervaar je Assen wanneer je slechtziend bent, slechthorend, afhankelijk van een rolstoel of scootmobiel of minder goed om kan gaan met allerlei prikkels. Hoe kan het bedrijfsleven er voor zorgen dat door eenvoudige aanpassingen in de winkel, in de horeca of het bedrijf iedereen mee telt en mee kan doen. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

 • Donderdag 4 november | 15.00 – 17.30 uur
  MVO-bijeenkomst – Actium
  Benieuwd wat Actium op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen allemaal doet? Meld je hier aan en kom het ontdekken.

 • Donderdag 9 december | 15.00 – 17.00 uur
  MVO-bijeenkomst – thema en locatie volgt.

 

Aanmelden bijeenkomst MVO-Platform - 7 oktober 2021

Aanmelden bijeenkomst MVO-Platform - 7 oktober 2021

Lid van het MVO-Platform AssenvoorAssen? *
Wilt u lid worden van het MVO-Platform? *
Bezig met versturen

 

Volg AssenvoorAssen ook op social media: