SNS schenkt vijf laptops

_________________________________

Onlangs heeft SNS Assen 5 laptops geschonken aan Werkpro in Assen. Anita Suk, van Werkpro is via de Beursvloer in contact gekomen met Jan Wigchers, franchisenemer van de SNS in Assen.

Activiteitencentrum De Vermeer is onderdeel van WerkPro. WerkPro heeft als moto: We maken er werk van. WerkPro werkt aan een samenleving waarin iedereen meedoet en ieders talent wordt benut. Door middel van zinvol werk voor iedereen die zijn talenten wil ontdekken, ontwikkelen en inzetten. Zinvol werk is niet altijd betaald, maar wel van waarde. Voor klanten, de leefomgeving en de medewerker.

Wie werkt voelt zich beter. Dat is het effect van bijvoorbeeld de sociale contacten, waardering en structuur die je krijgt als je werkt. Werk geeft ook eigenwaarde en dat is de beste stimulans voor ontwikkeling. WerkPro biedt ook begeleiding op de werkvloer en op andere gebieden die van belang zijn om te kunnen werken.

Anita zegt: “ Wij gaan de computers gebruiken in ons computerlokaal. Deze computerruimte wordt flexibel ingezet ook als gespreksruimte. Als er gesprekken in die ruimte gaan plaatsvinden, dan kunnen deelnemers ook met de laptop elders in het gebouw een plekje zoeken om verder te werken. Zo kunnen ze fijn doorwerken op een laptop”.