MVO-Conferentie

Ieder jaar organiseren wij een MVO-Conferentie. Per editie staat een ander thema met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal. Er komen inspirerende sprekers aan het woord die met elkaar in gesprek gaan over het thema van dat jaar. Een interessant evenement met concrete voorbeelden en veel mogelijkheden om te netwerken.

Dit jaar vindt de werkgeversconferentie plaats op dinsdag 12 april van 16.30 tot 20.30 uur en wordt georganiseerd door AssenvoorAssen en Ondernemend Assen, met medewerking van Moedige Dialoog Drenthe.

De werkgeversconferentie is een vervolg op de MVO-bijeenkomst van 4-2-2021 over laaggeletterdheid en armoede. Deze keer is de werkgeversconferentie primair bedoeld voor ondernemers/werkgevers/directies, alsmede HR/P&O-managers. 

Er zijn meer werknemers in financiële problemen dan de werkgever vaak weet. Ongeveer een derde van alle werkgevers heeft werknemers in dienst met grote geldzorgen. Veel werknemers schamen zich voor deze geldproblemen en delen dit niet met hun werkgever. Werknemers met schulden zijn vaker ziek en werken veelal minder geconcentreerd en dit brengt veel kosten voor de werkgever met zich mee. Het loont daarom om werknemers met geldzorgen te ondersteunen. Liever eerder dan later, om oplopende schulden én kosten te voorkomen.

Naast het delen van kennis over financieel fitte werknemers, het signaleren van geldzorgen en het bieden van effectieve oplossingen gaan we graag met jou als werkgever in gesprek. Wil je actief meedoen, dan kun je je hieronder alvast aanmelden. Meer info en de locatie volgt binnenkort.