MVO-kennissessies

Meerdere keren per jaar organiseren we MVO-kennissessies. Tijdens deze sessies wordt kennis gedeeld met als doel elkaar inspireren en op weg helpen binnen de mogelijkheden van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Uiteraard gaat het naast kennis ook over doen en de ervaringen die zijn opgedaan. We geven tijdens de kennissessies graag het podium aan onze leden en partners.

Heb je kennis of ervaringen die je graag wilt delen laat het ons weten.

Voor 2022 staan de volgende kennissessies gepland:

De kennissessie van 7 juni gaat over het belang van vrijwilligers voor de maatschappij. Ze dragen bij aan sociale verbinding in wijken en steden en zorgen voor een connectie tussen organisaties en inwoners. In iedere sector staan er bedrijven en organisaties te springen om mensen die zich willen inzetten als vrijwilliger. Ook zijn er mensen die als vrijwilliger aan de slag willen, maar niet precies weten waar.

Kom op 7 juni naar de MVO-kennissessie, leer meer over het belang en ga in de middag volop speeddaten! Tijdens het speeddaten komen bedrijven en individuen met elkaar in contact om te kijken of ze een maatschappelijke samenwerking met elkaar kunnen aangaan. 

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:

14.30 – 15.00 uur: Inloop
15.00 – 15.10 uur: Welkom + introductie
15.10 – 15.20 uur: Wervingscampagne Zorggroep Drenthe
15.20 – 15.50 uur: Inzicht in de klantreis van de vrijwilliger
15.50 – 16.20 uur: ViP Assen
16.20 – 17.00 uur: Speeddaten
17.00 – 17.30 uur: Netwerkborrel + hapje en drankje

De kennissessie vindt plaats bij Woonzorgcentrum De Vijverhof in Assen.

Ben jij benieuwd welke mogelijkheden er zijn om in Assen vrijwilligerswerk te doen of kun jij als bedrijf of organisatie de inzet van vrijwilligers hard gebruiken? Meld je dan aan via onderstaand formulier:

Naam*
Ben je lid van AssenvoorAssen?*
Ben je in bezit van een MVO certificaat?*
Zou je hiervoor in aanmerking willen komen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.