MVO-kennissessies

Meerdere keren per jaar organiseren we MVO-kennissessies. Tijdens deze sessies wordt kennis gedeeld met als doel elkaar inspireren en op weg helpen binnen de mogelijkheden van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Uiteraard gaat het naast kennis ook over doen en de ervaringen die zijn opgedaan. We geven tijdens de kennissessies graag het podium aan onze leden en partners.

Heb je kennis of ervaringen die je graag wilt delen laat het ons weten.

Voor 2022 staan de volgende kennissessies gepland:

Hoe vergroot je als bedrijf jouw impact en commerciële resultaten? Bart Joling van marketingbureau Ten Stripes neemt je tijdens de MVO-kennissessie op 1 december mee in zijn reis van ondernemerschap in de nieuwe economie. Hij deelt graag zijn kennis over hoe je praktisch kleine en grote stappen zet om ondernemen met impact de norm te maken.

Ten Stripes is een marketingbureau die ondernemers helpt om hun missie en duurzame ambities tot leven te brengen. Hun doel is om de nieuwe economie groter te maken dan de traditionele economie. Dit is een economie die de mensheid dient en waar menselijkheid centraal staat, met als ultieme doel een goede harmonie tussen mens en natuur.

Het belooft een interactieve sessie te worden vol enthousiasme en praktische voorbeelden, waaronder voorbeelden van eigen vallen en opstaan.

Deze laatste kennissessie van 2022 vindt plaats bij Univé Noord-Nederland.

Mis deze kennissessie niet en meld je aan via onderstaand formulier:

Naam*
Naam introducee
Ben je lid van AssenvoorAssen?*
Ben je in bezit van een MVO certificaat?*
Zou je hiervoor in aanmerking willen komen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.