Word lid van het MVO-Platform AssenvoorAssen

Lid worden van het MVO-Platform AssenvoorAssen?

‘AssenvoorAssen’ wil lokaal een MVO-Platform bieden, waar ondernemers en maatschappelijke organisaties elkaar kennen, ontmoeten en er steeds betekenisvolle connecties ontstaan.

Het MVO-Platform AssenvoorAssen is hét netwerk van bedrijven, zelfstandigen en maatschappelijke organisaties in Assen en directe omgeving, die maatschappelijk betrokken en verantwoord ondernemen in de praktijk (willen) brengen. Het is een ontmoetingsplek waar zij elkaar d.m.v. diverse activiteiten en bijeenkomsten inspireren en uitdagen, tips geven en kennis & ervaring delen. Op geleide van ondernemen en werken met duurzame en sociale impact.

Het lidmaatschap wordt aangegaan door het bedrijf/de ondernemer, de zzp of de maatschappelijke organisatie en bedraagt € 95,00 per kalenderjaar (niveau 2023). Dit bedrag wordt elk jaar in februari geïnd. Daarmee kunnen 2 personen de MVO-platformactiviteiten bezoeken.

Aanmelding voor het MVO-Platform na 1 juli is o.b.v. 50%  voor het lopende kalenderjaar.

Een eerste keer ter kennismaking meedoen aan het MVO-Platform is gratis.

Het lidmaatschap wordt elk jaar automatisch en stilzwijgend verlengd, mits twee maand vóór het nieuwe kalenderjaar per mail wordt opgezegd.

Aanmelden kan hieronder via het digitale aanmeldformulier:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.