Maatschappelijk partner worden

De inkomsten van AssenvoorAssen ter bekostiging van de activiteiten komen uit subsidie gemeente Assen, inkomsten deelnemers MVO-Platform AssenvoorAssen en van donaties van onze Maatschappelijk Partners AssenvoorAssen. Dit zijn bedrijven/organisaties uit Assen e.o. die MVO belangrijk vinden, een groot MVO-hart hebben en zich verbonden weten met de doelstelling en het werk van AssenvoorAssen. Eén van de MVO-uitingen is het support geven aan AssenvoorAssen in Euro’s en/of in natura.

Maatschappelijk Partner AssenvoorAssen wordt je door:

  • voor een 3-jarige periode jaarlijks € 5000,00 te doneren;
  • In afwijking hiervan is het beperkt mogelijk ook Maatschappelijk Partner AssenvoorAssen te worden voor jaarlijks minimaal € 3000,00 en voor een periode van 3 jaar. Deze optie is mogelijk in combinatie met een aanvullende bijdrage in natura van één of meerdere activiteiten van AssenvoorAssen, in onderling overleg nader te bepalen.
  • bijdrage in natura, middels een op dat geldniveau (€ 5000,00) te waarderen bijdrage. Deze optie is ivm onze financieringsbehoefte beperkt beschikbaar; over de invulling van een (andere) in-natura-bijdrage worden in onderling overleg duidelijke afspraken gemaakt.

Neem contact met ons om je aan te melden of voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.