MVO-Platform

AssenvoorAssen organiseert elk jaar drie bijeenkomsten waarbij het delen van kennis en ervaringen op het gebied van MVO centraal staan. De bijeenkomsten vinden plaats bij een bedrijf/maatschappelijke organisatie dat koploper is op het gebied van MVO. Het programma van een MVO-Platform bijeenkomst bestaat uit een rondleiding een inspirerende presentatie en de mogelijkheid om te netwerken.

Op 5 april vond de eerste van de drie jaarlijkse MVO-bedrijfsbezoeken plaats. We waren te gast bij Cosis. Zij presenteerden tijdens deze bijeenkomst hun meerjarenplan over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zij gebruiken hiervoor de vier Green Deals voor de zorg. Dit zorgde voor een brede aanpak met maatregelen voor het reduceren van CO2, het stimuleren van circulaire bedrijfsvoering en het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van personeel tot interventies voor een gezonde leefstijl.

De andere data voor 2022 zijn:

  • Donderdag 22 september | 15.00 – 17.30 uur
  • Dinsdag 8 november | 15.00 – 17.30 uur

Je kan eenmalig een MVO Platform bijeenkomst kosteloos bijwonen, daarna vragen wij je lid te worden. Wil je meteen lid worden? Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie over de bijeenkomsten van 22 september en 8 november en hoe je kan aanmelden volgt binnenkort.