Vraag & Aanbod aanmelden

Wil je als bedrijf iets aanbieden of heb je als maatschappelijke organisatie ergens vraag naar? AssenvoorAssen kan je daarbij helpen. Wij beschikken naast de jaarlijkse Beursvloer over een matchgroep die het hele jaar door vraag en aanbod samenbrengt. Deze matchgroep bestaat uit oude rotten (ervaren ondernemers) en jonge honden (jongere medewerkers) uit het bedrijfsleven. Een aantal keer per jaar komen zij samen en kijken ze naar het binnengekomen vraag en aanbod. Tijdens dit overleg kijken ze naar op welke manier en met wie er eventueel een match gemaakt zou kunnen worden.

Meld je vraag of aanbod hieronder aan en wij zullen dit in behandeling nemen!

Goed om te weten/enkele voorwaarden:
1. Elke aanvrager mag maar twee aanvragen tegelijkertijd uit hebben staan. Hetzelfde geldt voor aanbod;
2. De matchgroep werkt vrijwillig en belangeloos. Kortom de aanvragen moeten uitvoerbaar in tijd zijn, maar ook in alle redelijkheid gesteld kunnen worden aan een netwerkrelatie van de matchgroep;
3. Er wordt altijd een tegenprestatie verwacht dit hoeft niet op hetzelfde niveau, maar er moet in alle redelijkheid iets teruggedaan worden (denk daarbij aan bijvoorbeeld: iets lekkers bij de koffie, helpende handjes bij een klus, een zelfgemaakt kunstwerk en/of hulp bij een bepaald vraagstuk);
4. Enige waarin wij niet bemiddelen is geld kortom de geldvraag is taboe;
5. Wij bemiddelen niet voor aanvragen met een winstoogmerk.

Aanmelden Vraag of Aanbod

Geef hier aan of je een vraag wilt stellen of dat je iets wilt aanbieden.
Namens welk bedrijf of organisatie meld jij je aan?
Adres(Vereist)
Naam contactpersoon(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Op welk e-mailadres kunnen we contact met je opnemen? Tevens ontvang je een bevestiging van deze aanmelding op dit e-mailadres.
Op welk telefoonnummer kunnen we contact met je opnemen?
Vul hier een korte titel in die jouw vraag of aanbod omschrijft.
Beschrijf hier specifiek wat je wilt aanbieden of wat je vraag is. Graag rekening houden met/omschrijving op basis van: wie/wat/waar/waarom/wanneer.
Beschrijf hier specifiek welke invloed de vraag heeft.
Waarom is het zelf nog niet gelukt om de vraag te realiseren en/of waarom is hier geen geld voor?
De aanvrager levert bij realisatie van een aanvraag altijd een wederdienst die passend is bij de aard en de mogelijkheden van de organisatie/instelling en geeft de Asser Uitdaging bovendien het recht op publiciteit.
Graag hier een afbeelding uploaden die past bij jouw bedrijf/organisatie en/of vraag/aanbod.
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Mochten er nog vragen zijn, dan kun je ons altijd bellen: 085-0043024. Mochten er nog verdere aanvullingen zijn, dan kun je deze hieronder kwijt.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.