Beursvloer

_________________________________

Van:  

16:30

Tot:  

19:00

Na een online editie en een Noordelijke editie organiseren wij in samenwerking met Ondernemend Assen nu weer een live editie van de Beursvloer. Tijdens dit evenement komen maatschappelijke organisaties en bedrijven bij elkaar om te kijken wat zij met gesloten portemonnee voor elkaar kunnen betekenen. Dit jaar vindt de Beursvloer plaats op:

Datum:          dinsdag 10 mei
Tijd:               16.30 tot 19.00 uur
Locatie:         Podium van de Nieuwe Kolk

Dien je vraag en aanbod in!
Bedrijven hebben vaak kennis in huis, materialen die over zijn of kunnen helpende handjes bieden bij diverse activiteiten van maatschappelijke organisaties. Op deze manier laten de bedrijven hun maatschappelijke betrokkenheid zien. De maatschappelijke organisaties beschikken veelal niet over het geld om dingen aan te schaffen of over voldoende kennis en op deze manier kunnen zij het goede werk dat zij doen toch voortzetten.

Tijdens de Beursvloer worden deze partijen samengebracht. Onder het genot van een drankje wordt er gekeken of de partijen iets voor elkaar kunnen betekenen. Alles is mogelijk behalve de vraag naar geld. Zo hebben we de afgelopen jaren voor ruim 1,7 miljoen euro aan maatschappelijke matches weten te sluiten.

Ben jij als maatschappelijke organisatie op zoek naar iets of kun je wel wat hulp gebruiken? Of heb jij als bedrijf wat aan te bieden, laat ons dit dan vooral weten. Op 19 april komt de matchgroep, een groep van Asser ondernemers, bij elkaar om het reeds ingediende vraag en aanbod te verdelen. Wij gaan dan op zoek naar passende bedrijven en organisaties waar jij tijdens de Beursvloer mee in gesprek kan gaan. Kortom een geschikt evenement om volop te netwerken.

Meld je hieronder alvast aan voor de Beursvloer en dien je vraag en/of aanbod in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.