MVO-bedrijfsbezoek bij GroenTotaal A. de Boer

_________________________________

Van:  

15:00

Tot:  

17:30

AssenvoorAssen organiseert elk jaar drie bijeenkomsten waarbij het delen van kennis en ervaringen op het gebied van MVO centraal staan. De bijeenkomsten vinden plaats bij een bedrijf/maatschappelijke organisatie dat koploper is op het gebied van MVO. Het programma van een MVO-Platform bijeenkomst bestaat uit een rondleiding een inspirerende presentatie en de mogelijkheid om te netwerken.

Op 22 september zet hoveniersbedrijf GroenTotaal A. de Boer de deuren open voor leden van het MVO-Platform van AssenvoorAssen. GroenTotaal A. de Boer is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van groene buiten- en binnenruimtes en bestrating en doet veel tuin- en groenonderhoud.

Innovatie, kwaliteit en advies staan voorop bij dit familiebedrijf uit Drenthe en op 22 september nemen zij jou mee in de innovatieve stappen richting Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen die zij hebben gezet.

Het belooft een interessante middag te worden met een inspirerende presentatie over het MVO-Plan van GroenTotaal A. de Boer. Ook is er een rondleiding langs de levende tuin, waar de vier elementen, natuur, ecologie, mens en biodiversiteit samenkomen, en het klimaatplein, dat is ingericht om mensen inzicht te geven in het klimaat. We sluiten de middag met een netwerkborrel.

Ben jij er bij? Meld je aan via onderstaand formulier:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ben je lid van AssenvoorAssen?*
Ben je in bezit van een MVO certificaat?*
Zou je hiervoor in aanmerking willen komen?
Naam introducee
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.