MVO-bedrijfsbezoek bij Cosis

_________________________________

Van:  

15:00

Tot:  

17:30

AssenvoorAssen organiseert elk jaar drie bijeenkomsten waarbij het delen van kennis en ervaringen op het gebied van MVO centraal staan. De bijeenkomsten vinden plaats bij een bedrijf/maatschappelijke organisatie dat koploper is op het gebied van MVO. Het programma van een MVO-Platform bijeenkomst bestaat uit een rondleiding een inspirerende presentatie en de mogelijkheid om te netwerken.

Op 5 april vindt de eerste van de drie jaarlijkse MVO-bedrijfsbezoeken plaats. Dit keer zijn we te gast bij Cosis. Zij presenteren tijdens deze bijeenkomst hun meerjarenplan over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zij gebruikten hiervoor de vier Green Deals voor de zorg. Dit zorgde voor een brede aanpak met maatregelen voor het reduceren van CO2, het stimuleren van circulaire bedrijfsvoering en het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van personeel tot interventies voor een gezonde leefstijl.

Op een aantal van deze onderdelen wordt een verdieping aangebracht. Cosis gaat graag met jou in gesprek om haar kennis en ervaringen te delen en van elkaar te leren.

Programma
14.45 – 15.00: Inloop
15.00 – 15.15: Welkom + introductie
15.15 – 15.30: Presentatie MVO-plan Cosis
15.30 – 16.40: Parallelsessies (workshops gezonde leefstijl en duurzame inzetbaarheid personeel en presentatie energietransitie)
16.40 – 17.30: Afronding en netwerken

Zien wij jou op 5 april? Meld je aan via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ben je lid van AssenvoorAssen?*
Ben je in bezit van een MVO certificaat?*
Zou je hiervoor in aanmerking willen komen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.