MVO Werkgeversconferentie

_________________________________

Van:  

16:30

Tot:  

20:30

Op 12 april vindt de MVO Werkgeversconferentie plaats. Dit jaar richt de werkgeversconferentie zich op geldzorgen van medewerkers en de rol die werkgevers hierin kunnen nemen. Er zijn meer werknemers in financiële problemen dan de werkgever vaak weet. Ongeveer een derde van alle werkgevers heeft werknemers in dienst met grote geldzorgen.

Veel werknemers schamen zich voor deze geldproblemen en delen dit niet met hun werkgever. Werknemers met schulden zijn vaker ziek en werken veelal minder geconcentreerd en dit brengt veel kosten voor de werkgever met zich mee. Het loont daarom om werknemers met geldzorgen te ondersteunen. Liever eerder dan later, om oplopende schulden én kosten te voorkomen.

Naast het delen van kennis over financieel fitte werknemers, het signaleren van geldzorgen en het bieden van effectieve oplossingen gaan we graag met jou als werkgever in gesprek.

De werkgeversconferentie vindt plaats in De Nieuwe Kolk in Assen en wordt georganiseerd door AssenvoorAssen en Ondernemend Assen, met ondersteuning van Moedige Dialoog Drenthe.

De werkgeversconferentie zal een vervolg zijn op de MVO-bijeenkomst van 4-2-2021 over laaggeletterdheid en armoede. Deze keer is de werkgeversconferentie primair bedoeld voor ondernemers/werkgevers/directies, alsmede HR/P&O-managers.

We zien je graag op 12 april. Meld je aan via onderstaand formulier:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ben je lid van AssenvoorAssen?*
Ben je in bezit van een MVO certificaat?*
Zou je hiervoor in aanmerking willen komen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.