AssenvoorAssen en Schouder aan Schouder maken gezin blij met Ford Mondeo

_________________________________

Stichtingen AssenvoorAssen en Schouder aan Schouder hebben de handen ineen geslagen voor een mooie match in Assen. Martijn Kuizenga van Schouder aan Schouder ontving kort geleden een Ford Mondeo als gift en klopte bij AssenvoorAssen aan om samen op zoek te gaan naar iemand in Assen die de aanschaf van een auto niet kan betalen, maar waar een auto zeer wenselijk en nodig is.

Habiba Aharouil, van het Odensehuis in Assen, was een van de mensen die na aanleiding van de oproep een bericht stuurde. Dit bericht schreef ze niet voor zichzelf, maar voor een gezin die de auto hard kan gebruiken. Uiteindelijk ontstond er een match.

Inmiddels heeft de overdracht plaatsgevonden bij wijkcentrum ’t Markehuus. Het gezin wist van niks en was voor een andere reden gevraagd om naar het wijkcentrum te komen. Eenmaal aangekomen kregen ze de verrassing van hun leven en waren erg blij en ontroerd. ‘’We hadden nooit verwacht dat wij zo’n mooi geschenk zouden krijgen. We zijn ontzettend blij met deze auto. Het gaat ons heel erg helpen in het uitvoeren van onze dagelijkse taken’’. De overdracht werd meteen geregeld, zodat het gezin meteen de auto mee naar huis kon nemen.

De matchgroep van AssenvoorAssen brengt het hele jaar door vraag en aanbod bij elkaar door middel van een online beursvloer. Wil je ook vraag en/of aanbod indienen? Bezoek dan de website van AssenvoorAssen: https://assenvoorassen.nl/activiteiten/beursvloer/. Benieuwd naar Schouder aan Schouder kijk dan op: https://www.schouderaanschouder.nl/.