Ballroomdansers vervullen wens van bewoonster in Kornoeljehof

_________________________________

Begin dit jaar ontvingen wij een mooie vraag van een bewoonster van de Kornoeljehof: Een optreden van een ballroompaar, natuurlijk in de prachtige bijbehorende kleding. Deze vraag hebben wij binnen ons netwerk uitgezet en hier zijn veel reacties op gekomen, waarvoor dank! Kees Slot was 1 van de mensen die hierop had gereageerd en op zaterdag 28 mei was het zo ver, hij kwam samen met zijn vrouw en een bevriend danspaar een demonstratie geven aan de bewoners van de Kornoeljehof.

Engelse en Weense walsen, tango, slow fox en quick step, het kwam allemaal voorbij. De dames in mooie kleurrijke jurken en de heren net in het pak. Aan het eind van de demonstratie werden 3 bewoners, waaronder de bewoonster wiens wens dit was, gevraagd om samen met de dansers een quick step te doen. De bewoners hebben volop genoten op deze geweldige en geslaagde middag.

Naast Kees waren er meer mensen die op de oproep hebben gereageerd. Daarom kunnen de bewoners in juli nog een keer genieten van een dansdemonstratie. Ook dit keer komen er een aantal dansparen langs. We hebben er nu al zin in!