MVO-kennissessie Regio Assen On Stage

_________________________________

Meerdere keren per jaar organiseren we MVO-kennissessies. Tijdens deze sessies wordt kennis gedeeld met als doel elkaar inspireren en op weg helpen binnen de mogelijkheden van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Uiteraard gaat het naast kennis ook over doen en de ervaringen die zijn opgedaan. We geven tijdens de kennissessies graag het podium aan onze leden en partners.

De kennissessie van 19 april gaat over Regio Assen On Stage. Tijdens deze kennissessie nemen projectleiders Janet Brouwer en Esther Aarse je mee in de mogelijkheden die On Stage biedt voor vmbo leerlingen en ondernemers uit de regio Assen.

VMBO On Stage is een beroepenfeest wat in het voorjaar van 2023 voor het eerst in Assen wordt georganiseerd. Dit evenement is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk waar vmbo leerlingen relaties opbouwen met mensen uit het bedrijfsleven en hier stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding aan over houden.

Meld je via onderstaand formulier aan voor de kennissessie en kom erachter wat het beroepenfeest voor jouw bedrijf kan betekenen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ben je lid van AssenvoorAssen?*
Ben je in bezit van een MVO certificaat?*
Zou je hiervoor in aanmerking willen komen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.