MVO koploper Cosis zet deuren open voor leden MVO-Platform AssenvoorAssen

_________________________________

Stichting AssenvoorAssen organiseert elk jaar drie bijeenkomsten waarbij het delen van kennis en ervaringen op het gebied van MVO centraal staan. De bijeenkomsten vinden plaats bij een bedrijf of maatschappelijke organisatie die koploper is op het gebied van MVO. Op dinsdag 5 april waren leden van het MVO-Platform van AssenvoorAssen te gast bij Cosis.

Tijdens het bedrijfsbezoek gaf Arno Veldboom, Programmamanager duurzaamheid bij Cosis een interessante presentatie over hun meerjarenplan met betrekking tot Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. ‘’MVO is voor ons bedrijf ontzettend belangrijk. We hebben een plan opgesteld door te kijken naar de vier pijlers van de Green Deal voor de zorg en dit heeft geleid tot een duidelijke en brede aanpak van maatregelen’’ vertelt Arno. Cosis gaat zich de aankomende jaren richten op het reduceren van CO2, het stimuleren van circulaire bedrijfsvoering, het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van personeel en het houden van interventies voor een gezonde leefstijl.

De rest van de middag was gevuld met een leerzame presentatie over de energietransitie en interessante workshops over een gezonde leefstijl en duurzame inzetbaarheid van personeel. Daarna werd er onder het genot van een hapje en drankje volop genetwerkt. De volgende keer ook aanwezig zijn bij een MVO-bedrijfsbezoek? Bekijk dan hier de agenda van AssenvoorAssen om te zien wanneer de volgende bijeenkomst plaatsvindt.