Online Beursvloer – 16 november

_________________________________

Op dinsdag 16 november is van 15.30 tot 18.00 uur de online beursvloer voor maatschappelijk betrokken ondernemers in Noord Nederland.
Samen met de lokale uitdagingen in Noord Nederland hebben wij de krachten gebundeld.
Tijdens het event brengen we het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties bij elkaar met als doel meerwaarde bieden voor de samenleving.

Elk bedrijf kan op een eenvoudige manier een bijdrage leveren en krijgt hier veel voor terug. Het levert een bijdrage aan SROI, je creëert hiermee een hogere tevredenheid onder medewerkers en het werkt mee aan een positief imago.

En er zijn nog meer redenen en dat komen een aantal aansprekende bedrijven uit Noord Nederland toelichten. Zij delen inspirerende, creatieve en innovatieve voorbeelden over wat het hen heeft opgeleverd. Op de beursvloer brengen we meteen de daad bij het woord en kan er volop gematcht worden tussen vraag en aanbod.

Heb jij je nog niet aangemeld voor de online Beursvloer, maar wil je er wel graag bij zijn? Registreer je dan via: https://delenwerkt.meeple-events.nl/. Het platform is op 16 november vanaf 14.30 uur geopend.