Te gast bij hoveniersbedrijf GroenTotaal A. de Boer

_________________________________

Op donderdag 22 september waren we samen met leden van ons MVO-Platform te gast bij hoveniersbedrijf GroenTotaal A. de Boer, tevens ook MVO-Partner. Met meer dan 150 medewerkers is het hoveniersbedrijf een verrassend groot Asser bedrijf die landelijk opereert. GroenTotaal A. de Boer is actief op het gebied van tuinaanleg, ontwerp, boomverzorging, cultuurtechnisch onderhoud en begraafplaatsbeheer. Hun motto is: ”Samen Assen groener en gezonder maken”.

De gastheer vertelde tijdens een interessante presentatie enthousiast over wat het hoveniersbedrijf doet op het gebied van MVO en over wat ze als bedrijf kunnen betekenen voor andere bedrijven en particulieren op het gebied van natuurlijk tuinieren. Een mooi voorbeeld is Univé die samen met haar medewerkers op de MVO-dag de omgeving rond het kantoor in Assen groener heeft gemaakt. GroenTotaal A. de boer heeft ze hierbij ondersteund.

Naast de presentatie was er een rondleiding langs het klimaatplein en het tuincentrum Groenrijk. Mooie voorbeelden op het gebied van MVO werden hier in de praktijk gepresenteerd.

We willen iedereen van harte bedanken voor jullie komst.

Volgende keer ook bij een bijeenkomst aansluiten? Bekijk dan onze agenda om te zien welke activiteiten binnenkort op de planning staan.

Lid worden van ons MVO-platform? Klik hier voor alle informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.