Voor 47.000 euro gematcht op jaarlijkse Beursvloer

_________________________________

Na een online editie en een Noordelijke editie organiseerde AssenvoorAssen in samenwerking met Ondernemend Assen op dinsdag 10 mei weer een live editie van de Beursvloer in De Nieuwe Kolk in Assen. Tijdens dit jaarlijkse evenement komen maatschappelijke organisaties en bedrijven bij elkaar om te kijken wat zij met gesloten portemonnee voor elkaar kunnen betekenen. Deze editie was weer een groot succes.

‘’Je merkt dat bedrijven en organisaties na twee jaar blij waren om elkaar weer te zien en mooie samenwerkingen aan te gaan.’’ vertelt Myrthe Strijker van AssenvoorAssen. ‘’In totaal is er omgerekend voor meer dan 47.000 euro aan maatschappelijke matches gesloten. Een mooi bedrag.’’ Er werden matches gesloten als: het opzetten van een coaching project ter waarde van 20 uur, het geven van verschillende workshops en het openstellen van locaties voor een bedrijfsbezoek of een diner. Het was dus weer een geslaagde Beursvloer.

MVO certificaten
Tijdens deze editie werd er niet alleen volop gematcht, ook het MVO certificaat werd uitgereikt. Wethouders Pauwels was deze avond speciaal te gast en overhandigde de certificaten aan de bedrijven die recent een aanvraag hebben ingediend: Olympia Uitzendbureau Assen, De Kwestie, Lolkema Training & Ondersteuning en Uw Eigen Secretariaat. Deze MVO certificaten laten zien dat het bedrijf of de organisatie volop met MVO bezig is en op elk van de drie P’s (People, Planet en Profit) goede praktijktoepassingen laat zien. Ook bedrijven die al eerder een certificaat hadden ontvangen waren aanwezig, want het certificaat is qua lay-out vernieuwd. Ook zij, Afier, Ultraware, SNS Bank, iWerk, Werkplein Drentsche Aa, Klok Onderhoud- en Afbouwgroep, gemeente Assen, De Nieuwe Kolk, Drenthe College, Interzorg, ReFood, Stichting Phusis, Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum, Distrivers, Confexion, Rabobank Assen en Noord-Drenthe en Swedish Match hebben op feestelijke wijze het nieuwe certificaat overhandigd gekregen.

Heb jij vanuit jouw bedrijf of organisatie vraag of aanbod, maar kon je helaas niet bij de Beursvloer aanwezig zijn? Geen probleem, want deze jaarlijkse Beursvloer is niet de enige manier om vraag en aanbod elkaar te brengen. AssenvoorAssen beschikt over een matchgroep die het hele jaar door vraag en aanbod samen brengt. Meer informatie hierover vind je hier.