Maak kennis met Confexion Assen

_________________________________

Maandelijks lichten wij één van onze leden en/of maatschappelijke partners uit via onze kanalen. Wij hebben ze gevraagd: waarom ben je lid van AssenvoorAssen, wat spreekt je het meest aan als lid, met welke MVO-onderdelen zijn jullie het meest actief en/of waar willen jullie vooral op inzetten en tot slot welke kennis en expertise wil jij delen met andere leden van AssenvoorAssen? Met veel trots stellen wij jullie voor aan het productiebedrijf Confexion Assen.

Confexion is niet zomaar een productiebedrijf dat hulpmiddelen levert aan de zorg, het is veel meer dan dat. Het bedrijf biedt namelijk een veilige werkomgeving voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij iedereen taken krijgt die aansluiten bij zijn of haar mogelijkheden. Bij Confexion werken gepassioneerde mensen, die zich inzetten voor hun werk en voor elkaar. Door deze aanpak wordt niet alleen hoogwaardige productie geleverd, maar wordt er ook een positieve bijdrage geleverd aan de samenleving. Confexion is aangesloten bij AssenvoorAssen om ervaringen te delen over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met andere collega ondernemers uit Assen. “Door het delen van kennis en expertise op het gebied van werken met mensen op de arbeidsmarkt en statushouders, kunnen we samen een positieve impact maken binnen AssenvoorAssen”, vertelt Arko Mossel, bedrijfsleider bij Confexion.

Op maandag 26 juni was Confexion gastorganisatie voor een bijeenkomst over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). De bijeenkomst trok een diverse groep van ruim 35 deelnemers, waaronder maatschappelijke partners, leden van het MVO-platform en introducees. Lees meer