Maak kennis met De Nieuwe Kolk

_________________________________

Maandelijks lichten wij één van onze leden en/of maatschappelijke partners uit via onze kanalen. Wij hebben ze gevraagd: waarom ben je lid van AssenvoorAssen, wat spreekt je het meest aan als lid, met welke MVO-onderdelen zijn jullie het meest actief en/of waar willen jullie vooral op inzetten en tot slot welke kennis en expertise wil jij delen met andere leden van AssenvoorAssen? Met trots stellen wij jullie deze eerste keer voor aan De Nieuwe Kolk (DNK). Zij zijn één van de maatschappelijke partners van AssenvoorAssen.

“Wij bij De Nieuwe Kolk zijn trots lid van AssenvoorAssen, vanwege onze maatschappelijke betrokkenheid en onze gecertificeerde SDG-status (Sustainable Development Goals)”, aldus Hanneke Bruggeman, directeur van De Nieuwe Kolk. “Samenwerken aan een veerkrachtige stad voor bedrijven én inwoners is wat ons het meest aanspreekt als lid. De Nieuwe Kolk is een groot cultuurcentrum met theaterzalen, filmzalen en een bibliotheek in het hart van Assen en de kans is groot dat je als Assenaar De Nieuwe Kolk weleens hebt bezocht! De focus binnen het cultuurcentrum ligt o.a. op het organiseren van MVO-activiteiten, zoals de jaarlijkse Beursvloer onder het motto ‘Samen maken we Assen mooier’. De Nieuwe Kolk deelt graag deze expertise met andere leden van AssenvoorAssen. 

De Nieuwe Kolk is ook dit jaar weer het toneel van de Beursvloer, dat wij in samenwerking met Ondernemend Assen organiseren op woensdag 31 mei. Het is dé plek waar het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties uit de regio samen komen om maatschappelijke vraagstukken op te lossen en samenwerkingen aan te gaan. Meld je als bedrijf aan per team of individueel en help bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.