Vraag gratis een MVO-certificaat aan!

_________________________________

Wil jij laten zien dat jouw bedrijf of organisatie zich inzet voor een duurzame en sociale manier van ondernemen en werken in de regio Assen? Dan is het MVO-certificaat van AssenvoorAssen écht iets voor jou!

Met het MVO-certificaat laat je aan iedereen zien, dat jouw bedrijfsvisie gericht is op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het certificaat is laagdrempelig en geschikt voor alle bedrijven en organisaties, groot en klein, die op de drie p’s concrete voorbeelden kunnen laten zien. Je hoeft geen financiële bijdrage te leveren voor de toekenning van het certificaat, alleen lid worden van AssenvoorAssen, zodat je op de hoogte blijft van lokale ontwikkelingen. Je bent al lid voor slechts €95 per jaar.

Vul het aanvraagformulier in. Na de beoordeling ontvang je van ons een bericht over de toekenning van het certificaat. Daarna zal je bedrijf of organisatie opgenomen worden in de MVO-gids, dé gids waarin alle duurzame bedrijven en organisaties met een MVO-Certificaat vermeld staan.

Tijdens de Beursvloer 2.0 op woensdag 31 mei worden MVO-certificaten op een feestelijke wijze en door een speciaal persoon uitgereikt. Wil jij dit ook? Vul dan gauw het aanvraagformulier in en wie weet sta jij net als onderstaande personen te blinken op de Beursvloer mét een MVO-certificaat!